2023. február 9., csütörtök
FONTOS

Baleset, körözés és bűncselekmény Békésben

a kép illusztráció

Békéscsabán, az Orosházi úton 2023. január 3-án 14 óra 15 perc körül egy személyautó vezetője nekiütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak. Utóbbi jármű vezetője elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Vita alakult ki két szomszéd között 2023. január 3-án 11 óra 45 perc körül Almáskamaráson. A nézeteltérés során az egyik férfi a kezében tartott láncfűrészt hozzádobta a másikhoz, aki súlyosan megsérült. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon testi sértés gyanúja miatt indult büntetőeljárás a 24 éves almáskamarási férfi ellen.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2023. január 3-án 12 óra előtt néhány perccel Dévaványán, ellenőriztek egy kotrógépet és annak vezetőjét. A munkagépre egy másik jármű rendszámát rakták fel. Ezért a 60 éves dévaványai férfit a rendőrjárőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2023. január 3-án 6 óra 30 perc körül Békéscsabán elfogtak egy nagykamarási nőt, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves nő a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Nézze meg ezt is:

Rendőröket toboroznak Békéscsabán

Békéscsabán, a Csaba Centerben 2023. február 9-én, csütörtökön 10 és 12 óra között működik olyan …