2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyulán és Gyomaendrődön körözés alapján, Békésen lopás miatt intézkedtek a rendőrök

Békés vármegyében 2023. január 10-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán 2023. január 10-én 9 óra 15 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy 50 éves mezőkovácsházi férfit, akinek garázdaság vétség miatt körözését rendelte el a Békéscsabai Járásbíróság.

Ugyanebben az időpontban ellenőriztek a rendőrök Gyomaendrődön egy 27 éves jászapáti férfit. Ellene lopás bűntett miatt a Jászberényi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök mindkét esetben értesítették a körözést elrendelő bírókat és átadták nekik a férfiakat.

Lopás miatt állítottak elő 2023. január 10-én a Békési Rendőrkapitányság rendőrei egy férfit. A gyanú szerint a 48 éves férfi korábban úgy jutott be Békésen, egy tanya udvarára, hogy megbontotta a drótkerítést. Ezután a ház ajtaját benyomta és az épületből több tízezer forint értékben akkumulátorokat és vezetéket hozott el. A lopott dolgokat egy fémfelvásárlónál leadta, de azok nagy részét a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

 

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …