2023. január 27., péntek
FONTOS

Baleset Gyulán és Vésztőn

Békés vármegyében 2023. január 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Gyula külterületén 6 óra 30 perc körül egy kisteherautó vezetője elsodort egy kerékpárral közlekedő férfit, aki elesett és súlyosan megsérült.

Vésztő külterületén 11 óra előtt néhány perccel egy autós előzni akart egy mezőgazdasági vontatót, amely már megkezdte a balra kanyarodást. A két jármű nem ütközött össze, de a személygépkocsi letért az útról és a Holt Körösbe csúszott. A balesetben az autó vezetője és utasa is nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Füzesgyarmat külterületén 2023. január 11-én 6 óra 30 perc körül érintőlegesen ütközött két személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de a helyszíni szondáztatás az egyik jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett, ezért a rendőrjárőrök az 52 éves nagyrábéi autóst orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Vevőként és eladóként is elővigyázatosnak kell lennünk, ha online bonyolítunk üzleteket

  Az elmúlt időszakban megnövekedett azon csalással kapcsolatos bejelentések száma, amelyek internetes kereskedelemhez, vagy bármilyen …