2023. január 29., vasárnap
FONTOS

Balesetek, ittas és engedély nélküli vezetés Békésben

Sarkadon, a Nagykert utca és az Ady Endre utca kereszteződésében 2023. január 13-án 12 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak és összeütköztek. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. január 13-án szabálysértési őrizetbe vett egy kétegyházi férfit. A 21 éves fiatalember segédmotor-kerékpárt vezetett úgy, hogy nincs jogosítványa. A rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt 2023. január 16-án bíróság elé állítják.

Szeghalom közelében, 2023. január 15-én 4 óra 30 perc körül letért az útról és árokba csúszott egy személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de az jármű vezetője a gyanú szerint ittas volt. A 23 éves szeghalmi férfinek vezetői engedélye soha nem volt, és az autót Vésztőről, egy ház elől a tulajdonos engedélye nélkül vitte el. Nem volt nehéz dolga, mert nyitva volt és benne hagyták az indítókulcsot is. A férfit a Szeghalmi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség és jármű önkényes elvétele bűntett gyanúja miatt őrizetbe vette.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2023. január 15-én 11 óra 15 perc körül Kardos külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A körzeti megbízottak az 52 éves férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd büntetőfeljelentést tettek ellene.

Biharugra külterületén, 2023. január 15-én 15 óra előtt néhány perccel letért az útról, fáknak ütközött és árokba borult egy személygépkocsi. A mentők a jármű vezetőjét, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Nézze meg ezt is:

Engedély nélkül vezetett, más autóját törte össze

A Békési Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított egy férfi …