2024. április 20., szombat
FONTOS

Tizennégyen tettek esküt

A 10 hónapos rendőrjárőr képzés megkezdése előtt a napokban Szegeden tettek esküt azok a rendőrök, akik egyenruhás szolgálatra készülnek.

A csapat tagjai Vörös Ferenc ezredes, Békés vármegyei rendőrfőkapitány jókívánságaival a tarsolyukban indultak Szegedre, ahol azóta is készülnek erre a nehéz, ugyanakkor szép hivatásra, a rend védelmére.

Ennek a felkészülésnek jelentőségteljes állomása volt az eskütétel, így mostmár mindannyian büszkén viselik ruhájukon az őrmesteri rendfokozatukat mutató jelzést, az ezüst csillagot. A csoportban mindössze két kolléganő van, egyikük, Tripon Melodi Minea a Békéscsabai Szakképzési Centrum Nemes Tihamér Technikum és Kollégiumban végzett rendészeti ügyintéző szakon. Tavaly tavasszal harmadik lett az Országos Középiskolai Rendészeti Egyéni Verseny döntőjében, iskolájában Nemes Tihamér díjjal ismerték el sikerét.

Legyél Te is rendőr! Hamarosan újabb 10 hónapos rendőrjárőr képzés indul. Akár ismerőseiddel, barátaiddal, családtagjaiddal is jelentkezhetsz, hogy remek tanuló csapatot alkossatok.

A felvételi követelményekről és a képzésről készséggel tájékoztatnak a munkatársaink.

Hívd a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatát munkaidőben a 66/523-700-as telefonszámon!

A rendőrség honlapján is elolvashatsz minden tudnivalót. Várunk a sorainkba!

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …