2024. március 29., péntek
FONTOS

Bűncselekmény és őrizetbe vétel Békésben

rendorseg

Békéscsabán, a Tavasz utcából 2023. január 16-án 17 óra előtt néhány perccel előállítottak a rendőrjárőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy 2023. július 5-éig a Békéscsabai Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt őrizetbe vette a 64 éves autóst.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2023. január 16-án 20 óra 30 perc körül Orosházán, a vasútállomáson elfogtak egy szentesi férfit, aki ellen lopás bűntett és más bűncselekmények miatt a Szentesi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 37 éves férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

Orosházán, a Szentesi útról 2023. január 16-án 8 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy végegyházi férfit. Robbanómotoros kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy nincsen jogosítványa. A 28 éves férfit az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …