2024. április 24., szerda
FONTOS

Megkezdődött a felkészülés a Grosics Akadémián

Az előző héten zajló felmérések és ráhangoló foglalkozások után hétfőtől megkezdődött az alapozás a Grosics Akadémián. A csarnokban az U15-ös csapat játékosai Bali István vezetésével végezték a munkát, ők az őszi, veretlenül megszerzett első hely után abban bíznak, hogy tavasszal folytatódik a kiváló szereplés.

A megszokottnál hosszabbra nyúló téli szünet idején a játékosok egyéni edzésprogramot kaptak. A tapasztalatok szerint ezt a munkát nem spórolták meg.

A kinti műfüves pályán a szintén veretlenül őszi bajnoki címet szerző U17 gyakorolt. A csapatra hat hetes, kemény felkészülés vár, az edzések mellett ugyanakkor számos felkészülési mérkőzést játszik a gárda.

Az akadémián játékosmozgás a téli szünetben is várható. Mindig vannak olyan, itt felépített, tehetséges futballisták, akik iránt bejelentkeznek a kiemelt, fővárosi akadémiák, illetve a szegedi anyaegyesülethez is kerülhetnek játékosok.

Az őszi idényben remek eredményeket értek el a gyulai akadémia csapatai, ezért a tavaszi időszakra olyan célokat tűzött ki a vezetés, melyek nagy kihívás elé állítják majd a játékosokat.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …