2024. április 20., szombat
FONTOS

Mozgalmas év elé néz idén a Gyulasport

Mozgalmas év elé néz idén a Gyulasport, szinte minden nap nagy forgalom lesz a tornacsarnokban és a sporttelepen is.

A koronavírus-járvány sújtotta időszakot követően az ott kialakult hiányokat pótolják, emellett újra lendületet kapott a sportélet. A diáksport tekintetében szinte minden diákolimpiai eseményt megrendez a Gyulasport. A sportágak között megjelenik többek között a kézilabda, a röplabda, a kosárlabda, a labdarúgás, valamint az atlétika. Az utóbbi esetében kiemelendő, hogy Magyarország rendezi augusztusban az atlétikai világbajnokságot. Az őszi szezonban a tavalyi évhez hasonlóan a diákok körében kedvelt teremfoci és futsal dominál. A szabadidős programok esetében idén lesznek új rendezvények, valamint felélesztenek régebbi eseményeket is.

A Kisökörjárás Szabadidőközpont olyan fejlesztésen esett át, hogy rengeteg rendezvény helyszínéül szolgálhat idén. Emellett olyan cégek is jelentkeznek erre a helyszínre, ahol egy konferenciát összekötnek sportolási lehetőségekkel.

Júniusban a már megszokott futball táborral készül a Gyulasport. Emellett kosárlabda, kézilabda táborokat is szerveznek. Immár harmadik éve rendezik meg a diákolimpiai tábort, amely népszerű a fiatalok körében. Ez egy olyan esemény, ahol egy hét alatt legalább 10-12 új sportágat ismernek meg a résztvevők.

 

Nézze meg ezt is:

Évfordulót ünnepeltek a gyulai polgárőrök

  Öt éve adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját, egyben a gyulai polgárőrök …