2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Négy előállított, öt bűncselekmény Békésben

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. január 20-án elfogtak és előállítottak egy 51 éves sajószentpéteri férfit, akinek a Miskolci Járásbíróság közveszélyokozás bűntett elkövetése miatt rendelte el az elfogását.

Két bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2023. január 21-én 11 óra 30 perc körül Battonyán, a Somogyi utcából. A 25 éves almáskamarási fiatalember személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Debreceni Járásbíróság 2024. február 27-ig eltiltotta a járművezetéstől. Emellett az autón nem az arra kiadott rendszám volt. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettek miatt indított eljárást ellene.

Szeghalmon, 2023. január 21-éről 22-ére virradó éjjel egy férfi egy lakatlan házból el akart vinni egy fűnyírót. Kis is tolta az utcára, de visszament a házba, leült a teraszon és elaludt. Közben az egyik szomszéd felfigyelt rá, hívta a rendőröket, akik felébresztették és előállították, majd lopás miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Orosházán, egy italozóban 2023. január 23-án 2 óra körül összeveszett egymással két férfi. Az unokatestvérek kiszaladtak az utcára, majd a Széchenyi téren egyikük megütötte a másikat. A bántalmazott férfinek csonttörése lett, ezért unokatestvére ellen az Orosházi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés miatt büntetőeljárást indított.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …