2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Baleset Mezőkovácsházán és Eleken, bűncselekmény gyanúja Gyulán

Békés vármegyében 2023. január 31-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Mezőkovácsháza külterületén 5 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője lesodródott az útról és fának csapódott. A mentők a battonyai autóst súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Eleken, a Gyulai úton 11 óra körül egy személyautó elsodort egy kerékpárral közlekedő nőt. A balesetben a biciklis nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2023. január 31-én 20 óra előtt néhány perccel Gyulán, a Galamb utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A 33 éves taktaházi férfit a rendőrjárőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját.

Egy órával később Medgyesbodzáson, a Hunyadi utcában ellenőriztek a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei egy 76 éves medgyesbodzási autóst, akinél szintén pozitív lett mindhárom mérés eredménye. A rendőrség munkatársai mindkét esetben büntetőfeljelentést tettek a járművezetők ellen.

 

Nézze meg ezt is:

Négy évre ítélt nőt fogtak el a békéscsabai rendőrök Budapesten

Rablás és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év szabadságvesztésre ítélt nőt fogtak el 2024. április …