2024. június 18., kedd
FONTOS

Baleset Békésnél, rendőri intézkedés Dobozon és Sarkadon

Békés külterületén, 2023. február 1-jén 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője miután megelőzött egy másik autót, lesodródott az útról, majd egy oszlopnak és egy táblának is nekiütközött, végül árokba csúszott. A mentők a jármű vezetőjét nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányságra 2023. február 1-jén bejelentést tett egy méhkeréki férfi arról, hogy pár nappal korábban gázolajat akart vásárolni egy biharkeresztesi férfitől. Ki is fizette a megbeszélt mennyiséget a kialkudott áron, és átvette az üzemanyagnak hitt folyadékot. Később azonban kiderült, hogy vizet kapott, amibe csupán némi gázolajat öntöttek. A csalással gyanúsítható biharkeresztesi férfit a rendőrök elfogták és kihallgatták.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. február 1-jén 22 óra után Sarkadon, a Kis utcában igazoltattak egy zavartan viselkedő 24 éves fiatalembert. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála és a zsebében kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak. Ügyében kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt nyomozás indult. A rendőrség a lefoglalt őrlemény kábítószer-hatóanyag tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

 

Nézze meg ezt is:

Emberölés Mezőberényben

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. június 7-én fél 12 előtt néhány perccel érkezett …