2024. június 24., hétfő
FONTOS

Baleset Újkígyóson és Békéscsabán

illusztráció

Újkígyóson, a Gyulai utcában 2023. február 4-én 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője balra akart kanyarodni, de nem vette észre, hogy a járműje előzését már megkezdte egy másik autós és összeütközött vele. Az előzésbe kezdő gépkocsi egy parkoló autónak is nekiütközött.

A mentők az egyik jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Két órával később Békéscsabán, az Orosházi úton hátulról egymásnak ütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó.

A balesetben egy utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ecsegfalva külterületéről 2023. február 4-én 10 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy kisújszállási férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincsen jogosítványa.

A 25 éves férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett a rendőrök azt is megállapították, hogy azt autón egy másik kocsira kiadott rendszám volt felhelyezve.

Ezért a Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozói egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt büntetőeljárást is indítottak ellene.

 

Nézze meg ezt is:

Országosan ellenőrzik az egyenruhások a járművezetőket

A Magyar Rendőrség június 17. és 23. között az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) …