2024. június 20., csütörtök
FONTOS

Bekerült a top 10 fiatal szakember közé Onofer Eszter

Egy rangos, turizmussal kapcsolatos szakmai lap minden évben a februári lapszámban mellékletként lehoz turisztikával foglalkozó szakemberekről egy külön kiadványt.

A kilencedik ilyen, top 50-es összeállításban tették közzé a szakma legígéretesebb fiatal, legfeljebb 35 éves szakembereinek top 10-es listáját.

Az eredményt a turizmus évadnyitó gálán hirdették ki. Itt volt olvasható, hogy Onofer Eszter is bekerült a top 10-es listába. A marketingmenedzser kiemelte, amikor pályát választott, két dologban volt biztos. Emberekkel akart foglalkozni, és örömöt, élményt szeretett volna adni másoknak. Elhivatottságát jól mutatja, hogy elmondása szerint minden fáradtságot megér egy pozitív visszajelzés, és az, ha látja a vendégek örömét.

Onofer Eszter kiemelte, a Dunántúlról származik, többfelé dolgozott az országban. Amikor 2015-ben Békés vármegyébe került, akkor érezte azt, hogy itthon van, és ide tartozik. A marketingmenedzser hangsúlyozta, ez inspirálja a jövőben, elköteleződést jelent neki a továbbiakban is Gyula mellett.

 

Nézze meg ezt is:

Életbe lépett a harmadfokú hőségriasztás

  Június 19-én 0 órától június 22-e szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztást rendelt el az országos …