2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 02. 08.

Témák:

– A Körösök adottságaira építve készült el az a dokumentum, mely a térség településeinek összehangolt munkájára építve tartalmaz jelentős fejlesztéseket. Kónya István alpolgármester a 3Témában azt mondta, Gyulán nemcsak a Fehér-Köröst és a Kisökörjárási erdőt, hanem az Élővíz-csatornát is érintenék a fejlesztések.

– Háromoldalú együttműködési megállapodást kötött szerda délelőtt a Békés Vármegyei Kormányhivatal, a Gál Ferenc Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem. A békéscsabai eseményen a felek elkötelezték magukat a térségünkben zajló mérnök képzés és a továbbképzések erősítésében.

– Bekerült az egyik turizmussal kapcsolatos szakmai lap top 10 fiatal szakemberei közé Onofer Eszter. A marketingmenedzsert az elismerés arra inspirálja, hogy a jövőben is Gyuláért dolgozzon.

– A Nemzeti Adó- és Vámhivatal idén is külön kérés nélkül elkészíti több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét. A folyamat tehát automatikus, éppen ezért nem kell a kedvezményekre jogosító igazolásokat beküldeni a NAV-hoz és nem kell kérni a hivatalt a bevallás tervezetének elkészítésére sem.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …