2024. április 26., péntek
FONTOS

Az év első napját követően többen kerestek fel edzőtermeket

Az újév alkalmával különböző fogadalmat szoktak tenni az emberek. Sok esetben a testsúlyukkal nincsennek megelégedve. Tóth Gábor közel 3 éve kezdett el edzeni. Elmondta, érezte, hogy szüksége van a mozgásra a saját egészsége érdekében.

Bereczki Dávidot az év első napját követően közel 10 új vendég kereste meg azzal, hogy tenni szeretne az egészsége megőrzése érdekében. Ilyenkor azt szeretnék bebizonyítani az edzeni vágyók, hogy ne csak 1-2 hónapig, hanem tartós életmódváltással folytassák az eddig megszokott életet.

Bereczki Dávid kiemelte, munkája során nemcsak az edzésben segít a hozzá érkezőknek, hanem egy szakértő segítségével a táplálkozásban is hasznos tanácsokat ad. Egy olyan személyre szabott életmódváltó csomagot hoznak létre, mellyel a kívánt eredményt el lehet érni. Különféle tervvel érkeznek az emberek úgy, mint az egészségmegőrzés, fogyás, valamint erősödés. Ebbe az irányba indítják el ezt követően a közös munkát. Bereczki Dávid kiemelte, a közös munka során az edzői személyiség is befolyásolja azt, hogy mennyire képes motiválni az embereket.

Bereczki Dávid elmondta, edző nélkül azoknak javasolt konditeremben edzeni, akik korábban már voltak trénernél és rendelkeznek olyan tudással, amely kiküszöbölheti az esetlegesen kialakuló jövőbeni sérüléseket. A gyakorlatoknak eszközzel és eszköz nélkül végtelen számú lehetősége van. Aki belekezd az edzésbe, az alapvető izomlázzal fog küzdeni.

 

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …