2023. március 25., szombat
FONTOS

Két baleset történt Gyulán

rendörség

Gyulán, a Somogyi Béla utca és az Ady utca kereszteződésében 2023. február 10-én 8 óra körül összeütközött két személyautó. A balesetben az egyik jármű utasa könnyebben megsérült.

Fél órával később, szintén Gyulán, a Béke sugárúti járdán egy kerékpárral közlekedő férfi nekihajtott egy személygépkocsinak, amely az egyirányú utcában szabálytalan irányban közlekedett. A biciklis elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Mindkét baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Orosházán, a Móricz Zsigmond utcában 2023. február 11-én 8 óra 45 perc körül egy autós elsodort egy kerékpáros férfit. A mentők a biciklist könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Dévaványán, a Fő térről 2023. február 11-én 15 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit, mert alkoholfogyasztást jelzett a szonda nála. A Gyomaendrődi Rendőrőrsön végzett további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. Ezért a rendőrök elvették a dévaványai férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Két órával később Békésszentandráson, a Szent László utca és a Hunyadi utca kereszteződésében állítottak meg a rendőrök egy békésszentandrási autóst, akinél szintén ittasságot jelzett az alkoholszonda. Őt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd ellene is büntetőfeljelentést tettek.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2023. február 11-én lopás miatt őrizetbe vettek egy mezőberényi férfit. A gyanú szerint a 30 éves férfi az előző napon, délután Mezőberényben, egy ház kamrájából több szál kolbászt és szalonnát akart elvinni, amikor a tulajdonos tetten érte. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy más bűncselekményt követhetett-e el a férfi.

Dévaványán, az Árpád utcában 2023. február 10-én 14 óra 30 perc körül ellenőriztek a rendőrjárőrök egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. Az igazoltatáskor kiderült, hogy a járműnek körözését rendelték el az osztrák hatóságok. Ezért a Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozói értesítették a körözést elrendelő hatóságot és lefoglalták a segédmotor-kerékpárt.

Nézze meg ezt is:

A szélvédőn kötött ki a Henyei úti sorompó rúdja

A tilos jelzés ellenére hajtott be egy vasúti átjáróba egy autós Gyulán. A sorompó rácsukódott …