2024. június 24., hétfő
FONTOS

Baleset Békéscsabán, ittas sofőr Újkígyóson

 

Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Vozárik utca kereszteződésében 2023. február 13-án 14 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak és összeütközött vele. A mentők mindkét jármű vezetőjét nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Újkígyóson, a Fő utcából 2023. február 13-án 19 óra 45 perc körül előállítottak a körzeti megbízottak egy újkígyósi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincsen jogosítványa. A 61 éves férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. Az igazoltatáskor a szonda alkoholfogyasztást jelzett az autósnál, ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést is tettek ellene.

 

Nézze meg ezt is:

Országosan ellenőrzik az egyenruhások a járművezetőket

A Magyar Rendőrség június 17. és 23. között az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) …