2024. április 24., szerda
FONTOS

Baleset Békéscsabán, rendőri intézkedés több városban

Békéscsabán, a Franklin utca és a Szegfű utca kereszteződésében 2023. február 14-én 16 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő férfinak és elütötte. A balesetben a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Leparkolt autónak ütközött neki érintőlegesen egy személygépkocsi vezetője 2023. február 14-én 13 óra 30 perc körül Orosházán, a Kossuth Lajos utcában. Senki nem sérült meg, de a balesetet okozó autósnál a szonda pozitív értéket mutatott. Ezért az 51 éves nagyszénási férfit a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd büntetőfeljelentést tettek ellene.

Békés vármegyében 2023. február 14-én két járművezetőt állítottak elő a rendőrök azért, mert engedély nélkül vezettek. Az egyik autóst 10 óra 45 perc körül Szeghalmon, a Tildy Zoltán utcában állították meg. Miután a 42 éves szeghalmi férfiről kiderült, hogy nincsen vezetői engedélye, előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra.

Egy órával később Békésen, a Szív utcában igazoltattak a rendőrök egy 35 éves békési férfit, aki szintén személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy neki sincsen jogosítványa. Ezért őt a Békési Rendőrkapitányságra vitték. Mindkét férfi szabálysértési őrizetben van és a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják őket.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …