2023. március 29., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 02. 15.

Témák:

– Az előző TOP Pluszos fejlesztési ciklushoz képest jelentős mértékben fog megnövekedni az összeg Békés vármegyében. Ez közel 95 milliárd forintról fog indulni, melyből többek között gyógyfürdők turisztikai, energetikai fejlesztésére, belterületi utak felújítására is lesz lehetőség.

– Már középiskolásként megkezdhetik felsőfokú tanulmányaikat a Göndöcs Benedek Katolikus Technikum azon egészségügyi képzésben részt vevő diákjai, akik a Gál Ferenc Egyetem gyulai karán tanulnak tovább.
A két intézmény között létrejött megállapodás révén a végzős göndöcsös tanulók lényegében áthallgatnak az egyetemre, vagyis egy szemeszterre való kreditet szerezhetnek meg úgy, hogy még a középiskolában tanulnak.

– Szeniorok között a hazai ranglistán az első helyen zárta a 2022-es évet egyéniben a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub versenyzője, Oláh Imre. A sportoló az elmúlt hétvégén részt vett a Nemzetközi Teniszszövetség egyik rangos versenyén, ahol egyéniben harmadik, vegyes párosban pedig a második helyen végzett.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2023. 03. 23.

Témák: – Tartják a korábban megszokott színvonalat, vagyis idén sem lesz kevesebb az egynyári növény …