2023. március 25., szombat
FONTOS

Nemzetközi teniszversenyen szerepelt sikerrel Oláh Imre

2021-ben jelent meg az a szabálymódosítás, mely értelmében a 30 év feletti teniszezők is részt vehetnek szenior versenyeken. Oláh Imre, a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub versenyzője az idő előrehaladtával a világranglistán és a magyar ranglistán is egyre előkelőbb pozícióba került.

Ez motivációt adott neki a folytatásra. A tavalyi évben egyre több hazai és külföldi versenyen vett részt. A nemzetközi versenyeken olyan kimagasló eredményeket ért el, melynek köszönhetően 2022-ben világelső is volt évközben vegyes párosban. A tavalyi évet végül a magyar ranglistán az első helyen zárta. A világranglistán a legjobb helyezése a nyolcadik pozíció volt.

Oláh Imre az elmúlt hétvégén részt vett a Nemzetközi Teniszszövetség egyik rangos versenyén.

Oláh Imre elmondta, az utóbbi időszak eseménytelen volt számára a tenisz szempontjából. Tavaly októberben megsérült, majd három hónapot kihagyott, pihentetni szerette volna a lábát.

Oláh Imre jelenleg heti kétszer edz, a jövőben ezt legalább öt edzésre szeretné növelni. A sportoló kiemelte, a gyulai, illetve sarkadi edzők segítségével jó úton fog haladni 2023-ban. A teniszező hangsúlyozta, idén minél több versenyen szeretne elindulni, a főszerepbe a hazai megmérettetések kerülnek. Néhány külföldi versenyre is szeretne eljutni, hogy a világranglistán is előrébb kerüljön, emellett pedig továbbra is szeretné erősíteni a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub csapatát.

Nézze meg ezt is:

Salátanapot rendeztek az Erkel gimnáziumban

  25. alkalommal rendezték meg a salátanapot az Erkel gimnázium fenntarthatósági témahetén. Az idei esemény …