2024. április 26., péntek
FONTOS

Évet értékeltek és vezetőket választottak a gyulai nyugdíjasok

Alapvetően a korábbi évek mintája alapján végezte a munkáját 2022-ben a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete, és mint Debreczeni Jánosné elnök a kedd délutáni közgyűlésen elmondta, ebben legnagyobb támasza a helyi önkormányzat mellett a megyei nyugdíjas egyesületek szövetsége volt.

Az esemény több napirendi pontja a tavalyi évhez kötődött, vagyis most értékelték a 2022-es történéseket. Ezek sok újdonságot hoztak a tagság életébe. A legnagyobb eseménysorozat az idősek képzéséhez kötődik, vagyis a Nyugdíjas Akadémia helye megkérdőjelezhetetlen a szervezet programjai között. Idén várhatóan két, különböző tematikájú kurzust indítanak.

A tervek között szerepel több olyan program, melyek segítik az idősebbek egészséges életmódját, közös sétákat szerveznek, illetve olyan előadások is várhatók, melyek az egészségtudatos életmódot népszerűsítik. A programok java része mégis leginkább azt a célt szolgálja, hogy az idős emberek közösségben legyenek, találjanak társaságot, és minél teljesebb életet éljenek.

A szervezet tisztségviselőket is választott, az elnöki teendőket a következő időszakban is Debreczeni Jánosné látja el.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …