Témák:
– Közel 6000 adag ételt készít naponta a Gyulakonyha, amely három hete foglalta el az egykori relégyár épületét. Ambrus György ügyvezető 3Téma című műsorunkban kiemelte, az új létesítményben korszerű, a XXI. századnak megfelelő környezetben készítik a diákok és az idősek ételeit.
– A tavasz érkezését jelzi a nyitva tartás változása a gyulai kiállítóhelyeken. Márciustól egy órával bővül a látogathatóság ideje az Almásy-kastélyban, a Gyulai Várban és az Erkel Ferenc Emlékházban is.
– A krisztusi gyakorlat mintájára az egyház is 40 napos böjtöt hirdet. Kovács Péter plébános kiemelte, a böjt a lelki megtisztulás ideje, mikor Jézus Krisztussal készülünk arra az örömre, amit az Isten mindannyiunknak ad.
– Rendőrök és rendőrségi dolgozók nyújtották a karjukat a Békéscsabán megtartott véradáson.