2024. március 29., péntek
FONTOS

Teljes gőzzel üzemel az egykori relégyár épületében a Gyulakonyha

Három hete, február 11-e óta véglegesen elfoglalta új telephelyét a Gyulakonyha.

A régi, Szent István utcában található épületet kinőtte a cég. Az egykori relégyár épületében sikerült kialakítani egy 21. századi konyhát. Közel 6000 ebédet készítenek minden nap. Az előző konyha felszereltségben és területben is kevés volt ahhoz, hogy ezt az mennyiséget biztosítsák a hétköznapokban.

Ambrus György elárulta, azért kezdték az új létesítményben az első munkanapot szombaton, hogy ne a teljes volument, hanem csak 150 ételt készítsenek el próbaképp. Az ügyvezető kiemelte, minden újban van valami rizikó, kockázat, de a próbaidőszak sikerrel zárult. Többek között 14, teljesen elektromos, új gőzüsttel bővült a Gyulakonyha. Az új készülékek biztonságtechnikailag is segítik a hétköznapi munkát.

Az ügyvezető hangsúlyozta, négy munkafolyamatot is megkönnyítenek abban, hogy korszerű és modern technológiát használnak az új épületben. Minden nyersanyagnak megvan a maga helye, 11 hűtőkamrájuk van, amiből kettő fagyasztós. Ambrus György kiemelte, minden biztosított ahhoz, hogy gyorsabb, hatékonyabb és tisztább munka folyjon az új konyhában.

Az ügyvezető hangsúlyozta, a jövőben szeretnének tovább bővülni, valamint egy olyan autót vásárolni, mellyel csak ételhordókat fognak szállítani. Emellett minél több Békés vármegyei eseményen szeretnének megjelenni.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …