2024. június 24., hétfő
FONTOS

Baleset Doboz külterületén

Doboz külterületén, 2023. március 10-én 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. A balesetben a jármű vezetője életveszélyes, míg utasa súlyos sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2023. március 10-én 7 óra 30 perc körül egy kilépésre jelentkező teherautó vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az 54 éves román állampolgárságú férfit előállították Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

Kardoskúton, a Munkácsy soron 2023. március 10-én a rendőrök megállítottak egy személygépkocsit. Az autót vezető nő zavartan viselkedett és felmerült a gyanúja annak, hogy bódultan ült volán mögé. Az 52 éves orosházi nőt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Az Orosházi Rendőrkapitányságon bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt indult ellene büntetőeljárás.

Szintén ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei is. Szarvas külterületén 2023. március 12-én 9 óra 45 perc körül egy tehergépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az 53 éves dévaványai férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Nézze meg ezt is:

Országosan ellenőrzik az egyenruhások a járművezetőket

A Magyar Rendőrség június 17. és 23. között az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) …