2023. szeptember 24., vasárnap
FONTOS

Zebrán átkelő gyalogost sodort el egy autó Gyulán

rendorseg

Gyulán, a Kossuth téren 2023. március 14-én 8 óra előtt néhány perccel személygépkocsi zebrán átkelő gyalogost sodort el.

A helyszínelés elsődleges adatai szerint a gyalogos-átkelőhely előtt, a külső sávban már állt egy autóbusz, amelynek vezetője elsőbbséget adott a gyalogosoknak. Az autós a belső sávban elment a busz mellett, így sodorta el a balesetben súlyosan megsérült idős nőt. A történtek körülményeit és a felelősség kérdését a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. március 14-én elfogtak és előállítottak egy bucsai férfit, akit korábban lopás miatt elzárásra ítélt a bíróság. A büntetése letöltését azonban nem kezdte meg, ezért a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök a férfit Gyulára, a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Sarkadon, 2023. március 15-én egy férfi betörte egy ház ablakát, és bement az épületbe. Lopni próbált onnan, de valaki felfigyelt rá és rendőrt hívott. A Sarkadi Rendőrkapitányság járőrei a 26 éves férfit tetten érték, előállították és lopás vétség kísérlete miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Nézze meg ezt is:

Verseny égi szurkolóval

  Bűnügyi technikusok mérték össze felkészültségüket Békésben. Ezek a szakmai fórumok rendre jó hangulatúák, de …