2024. március 29., péntek
FONTOS

Fábián Irén kiállításával nyílt meg a Kohán Képtár

A Chained együttes produkciója vezette fel csütörtök délután a Kohán képtár új kiállítását, mely a kiállítóhely életében egy több hónapos bezártságnak vetett véget.

Fábián Irén 54 képből álló tárlatának megnyitóján Kónya István alpolgármester felüdülésként jellemezte az eseményt, egyúttal leszögezte, a művész nélkül elképzelhetetlen a gyulai képzőművészeti élet.

Durkó Károly, a helyi oktatási es kulturális bizottság elnöke pozitív értékeket sugárzó, alkotó embernek nevezte Fábián Irént.

Fábián Irén elégedetten nyugtázhatta, hogy sokan voltak kíváncsiak a munkáira, és nem is titkolta, büszke arra, hogy ezen a helyszínen, a Kohán Képtárban, Kohán képek mellett nyílt meg az ő kiállítása.

A Kohán Képtár mellett március huszonharmadikától a Ladics-ház is nyitva tart, vagyis lezárult a téli, energiatakarékossággal kapcsolatos intézkedéssorozat, hiszen így az Almásy-kastély, a vár és az Erkel-ház mellett immár a két kisebb kiállítótér is várja a látogatókat, igaz, a Ladics-ház és a Kohán Képtár osztott nyitva tartásban működik, előbbi egyelőre telefonos bejelentkezéssel tekinthető meg.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …