2024. március 29., péntek
FONTOS

Balesetek, ittas vezetés és súlyos sérüléssel végződő utcai szóváltás Békésben

 

Csorváson, a Gremsperger József utca és a Batthyány utca kereszteződésében 2023. március 31-én 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és elütötte őt. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Lencsési út és a Fövenyes utca kereszteződésében 2023. március 31-én 15 óra 40 perckor egy személygépkocsi kerékpárúton közlekedő rollerest ütött el. A rolleres férfi súlyos fejsérülést szenvedett.

Vésztőn, a Kossuth utcában, 2023. április 2-án 14 óra 40 perckor egy személygépkocsi, miközben megfordult, elütött egy motorkerékpárral közlekedő férfit. A férfi elesett és súlyosan megsérült. Utasa is volt, ő könnyű sérülést szenvedett.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei az elmúlt napokban két férfit állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt. Gyomaendrődön, a Pásztor János utcában, 2023. március 31-én 19 óra 45 perckor egy tehergépkocsi sofőrjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

Szarvason, a Vasút utcában pedig 2023. április 2-án 9 óra körül egy személygépkocsi vezetőjénél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. A rendőrök mindkét férfitől elvették a jogosítványukat és büntetőeljárást indítottak ellenük.

Békéscsabán, a Millenium téren 2023. április 1-jén 16 óra 30 perc körül összeszólalkozott egymással két férfi, majd a vita közben egyikük ököllel arcon ütötte a másikat. A megütött férfi 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. A történtek ügyében a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …