2024. április 23., kedd
FONTOS

Öt nap alatt hét baleset Békés vármegyében

Békéscsabán, Dobozon, Csanádapácán, és Gyomaendrődön is történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

Békés vármegyében 2023. április 6-a és 10-e között hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. A balesetek során nyolcan könnyebben, ketten pedig súlyosan megsérültek.

Dobozon, a Kossuth téren 2023. április 6-án 15 óra 20 perc körül egy személygépkocsi kanyarodás közben elütött egy kerékpárúton közlekedő biciklist. A férfi elesett és könnyebben megsérült.

Ugyanezen a napon, 20 óra 50 perc körül Csanádapácán, a Szent Gellért út, Kossuth Lajos utca, Batthyány út kereszteződésében egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő férfinak és összeütköztek. A biciklis könnyű sérüléseket szenvedett.

Egy nappal később 2023. április 7-én, 10 óra 40 perc körül, a Békéscsaba és Doboz közötti úton egy személygépkocsi vezetője forgalmi okból lassított, amit a mögötte érkező autós későn vett észre és hátulról nekiütközött. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyebben megsérült.

Néhány órával később 17 óra körül Békéscsabán, az Andrássy úton egy személyautó vezetője egy kanyarodási hiba miatt vészfékezett, amit a mögötte haladó menetrend szerinti autóbusz vezetője későn észlelt és azért, hogy elkerülje az ütközést ő is intenzíven fékezett. Emiatt a buszon ülő egyik utas előreesett a székből és könnyebben megsérült.

Másfél órával később Dobozon, a Széchenyi utcában egy kerékpárral közlekedő férfi, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, elesett és súlyos sérülést, bokatörést szenvedett.

A 44-es számú főúton, Békéscsaba és Gyula között, 2023. április 9-én, 15 óra 10 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben mindkét autó vezetője és utasa könnyebben megsérült.

Ugyanezen a napon, 17 óra körül, Gyomaendrődön, a Bajcsy-Zsilinszky utcában egy személygépkocsi vezetője kanyarodás közben nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő biciklisnek és összeütköztek. A biciklis nő esett és súlyos fejsérülést szenvedett.

Nézze meg ezt is:

Évfordulót ünnepeltek a gyulai polgárőrök

  Öt éve adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját, egyben a gyulai polgárőrök …