2024. április 20., szombat
FONTOS

Őrizetbe vétel, baleset és ittas vezetés gyanúja Békésben

a kép illusztráció

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya 2023. április 11-én kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, aki a gyanú szerint Békéscsabán és Kondoroson terjesztett tiltott bódító hatású szert.

Gyomaendrődön, 2023. április 11-én 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy parkoló autónak. A kocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett és felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan ülhetett a volán mögött. A Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, a rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit.

Két férfi vezetői engedélyét vették el a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt 2023. április 11-én Békés vármegyében, mindketten személygépkocsit vezettek. Egyiküket 8 óra 30 perc körül állították le Gyulán, a Karácsony János utcában. A másik férfit kora este igazoltatták Mezőberényben, a Csabai úton. Miután mindkettőjüknél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, a rendőrök előállították őket és büntetőeljárást indítottak ellenük.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …