2024. június 15., szombat
FONTOS

Előállítás Békésen, őrizetbe vétel Szeghalmon

Békés vármegyében 2023. április 12-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Három bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2023. április 12-én Békésen.

A 27 éves férfi személygépkocsit vezetett, és a Mónus Illés utcában közlekedett, amikor igazoltatták és megszondáztatták. A légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála, és az is kiderült, hogy korábban már ittasság miatt eltiltották a járművezetéstől. Ráadásul az autón nem az arra kiadott rendszám volt, hanem egy német hatósági jelzés, amit a férfi szerelt fel rá. A Békési Rendőrkapitányság így három bűncselekmény gyanúja miatt indított ellene eljárást.

Lopni próbált egy nő egy házból 2023. április 12-én, délután Vésztőn.

A csukott, de nem zárt kapun és ajtón ment be az épületbe, majd több dolgot is összekészített, de tetten érték, így semmit nem tudott elvinni. A 34 éves nőt a rendőrök nem sokkal később előállították és őrizetbe vették, mert a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság kifosztás bűntett kísérlet miatt elrendelte a körözését.

Nézze meg ezt is:

Emberölés Mezőberényben

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. június 7-én fél 12 előtt néhány perccel érkezett …