2024. április 24., szerda
FONTOS

Nemzetközi utánpótlás labdarúgó tornát rendeznek Gyulán

Rangos nemzetközi tornának ad otthont a hétvégén a gyulai Christián László sporttelep – jelentették be a hétfő délelőtt megtartott sajtótájékoztatón.

Szombaton és vasárnap négy pályán tizenhat U9-es együttes, tizenegy magyar és öt romániai verseng majd a Champions Trophy versenysorozat fürdővárosi selejtező tornáján. Az eseményen Kertes István, a Gyulasport ügyvezetője elmondta, a kezdetektől szerettek volna elhozni Gyulára egy olyan rangos eseményt, mely több tekintetben is túlmutat a futballon.

Kovács Henrik korábban már járt csapatával Champions Trophy döntőben, az ottani élmények a gyerekek, a szülők és az edző számára máig meghatározóak.

A szakemberek arra számítanak, hogy a Gyulasport U9-es együttese fel fogja venni a versenyt a riválisokkal.

A hétvégi küzdelmek szombat délelőtt két nyolcas csoportban zajlanak, ezekben körmérkőzéses rendszerben alakul ki a végeredmény. Vasárnap az aranyágon a csoportok négy legjobbja folytatja a sorozatot a győzelemért, a két gyengébb négyes pedig az ezüstágon mérkőzik. Az már biztos, hogy a Gyulasport rendezőként részt vehet a júniusi, az ausztriai Sankt Pöltenben megrendezendő döntőben.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …