2024. július 13., szombat
FONTOS

Békéscsabán, a Csaba Centerben is lehet tájékozódni a rendőrség képzéseiről

Békéscsabán, a Csaba Centerben ezen a héten két alkalommal is állítanak fel információs pontot, ahol az érdeklődők feltehetik a jelentkezés feltételeivel, az oktatással és a hivatásos szolgálattal kapcsolatos kérdéseiket.

A toborzó csoport munkatársai 2023. május 2-án, hétfőn 10 órától 12 óráig, 2023. május 4-én, csütörtökön pedig 16 és 18 óra között a bevásárlóközpont földszintjén állnak az őket felkeresők rendelkezésére.

Emellett Orosházán, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán 2023. május 3-án, szerdán 9 órától 10 óráig,

Mezőkovácsházán, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán pedig 2023. május 5-én, pénteken 9 órától 10 óráig kapnak információt az érdeklődők és jelentkezési egységcsomagokkal várják mindazokat, akik tervezik, hogy a rendőri hivatást választják. A képzésekről szóló tájékoztatók megtalálhatóak a rendőrség honlapján is.

Emellett a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán is fogadják az érdeklődők telefonhívásait. A 66/523-700-as telefonszám munkaidőben hívható, illetve szintén munkaidőben személyesen is lehet tájékoztatást kérni a főkapitányságon, Békéscsabán, a Bartók Béla út 1-3. szám alatt.

Nézze meg ezt is:

Pestises sertéseket szállított egy román férfi Békésben

  Megdöbbentő dologgal szembesültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Békés vármegyében, …