2024. április 19., péntek
FONTOS

Garázdaság Kevermesen, Mezőberényben és Szeghalmon, lopás egy szeghalmi presszóban

Kevermesen, a Battonyai úton 2023. április 29-én este egy férfi minden előzmény nélkül belekötött egy nőbe. A nő éppen egy szemetest húzott, a férfi belerúgott a műanyag kukába és szidalmazta a nőt. A 42 éves férfit a rendőrök előállították a helyi rendőrőrsre és garázdaság vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Mezőberényben, a Zöldfa utcában 2023. április 29-én 18 óra körül összeszólalkozott egymással két férfi, a vita közben egyikük megütötte a másikat. A bántalmazott férfi földre került és könnyebben megsérült. Ekkor az egyik férfi részéről két, a másik részről egy családtag lépett közbe, de további sérültje nem lett a verekedésnek. A Békési Rendőrkapitányság garázdaság miatt nyomozást rendelt el és a rendőrök vizsgálják, kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

Ittasan rongált egy férfi 2023. április 29-én 18 óra körül Szeghalmon, egy buszmegállóban. Belefejelt az információs táblába, így a fémkeretes tájékoztató leesett a helyéről. A rendőrök a 22 éves csökmői férfi előállították és garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Szeghalmon, egy presszóból 2023. április 29-én késő este ellopták egy fiatalember övtáskáját. A fiú a barátaival beszélgetett, eközben tűnt el a táskája, amiben többek között a mobiltelefonja is benne volt. Az esetről a tinédzser édesanyja másnap tett bejelentést. A rendőrök azonosították a lopással gyanúsítható csökmői nőt és büntetőeljárást indítottak ellene. A lopott dolgokat a rendőrök az övtáska kivételével megtalálták nála és lefoglalták. Így a fiú a telefonját és a kulcsait is visszakapta.

Nézze meg ezt is:

A lakosságtól várta a javaslatokat a rendőrség az április 19-ei speedmarathonra

  Idén is megrendezi a rendőrség a Speedmarathon akciót, ahova a lakosságtól várták a javaslatokat, …