2024. május 26., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 05. 16.

Témák:

– Megkezdődött a Ladics-ház berendezésének raktárba szállítása. Az épületet várhatóan fél év alatt felújítják, elvégzik a szükséges restaurálási munkálatok, a látogatható helyiségek számát pedig bővítik.

– 700 ezer forintot adományozott egy gasztronómiai élelmiszer nagykereskedelemmel foglalkozó cég a Réthy Pál tagkórház szülészeti osztályának. A békéscsabai vállalat a jövőben is évente százezer forinttal növeli azt az összeget, melyet a kórháznak ad.

– A mozgáskorlátozottak elfogadásának erősítéséért rendezték meg szombaton a Kisangyalok első családi napját. A gyulai programon Dani Gyöngyi többszörös paralimpiai ezüstérmes közreműködésével a kerekesszékes vívást is ki lehetett próbálni.

– Még egy hétig, május 22-én éjfélig lehet benyújtani az idei személyi jövedelemadó bevallásokat és rendelkezni az adó 1+1 százalékáról. Az utolsó bevallási héten a Nemzeti Adó- és Vámhivatal központi ügyfélszolgálatai hosszabbított nyitvatartással, illetve a 1819-es telefonszámon várják a hozzájuk segítségért fordulókat.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 05. 21.

Témák: – Az Airbus csak a kezdet – a kormányzat a következő időszakban további iparfejlesztést …