2024. április 19., péntek
FONTOS

Balesetnél helyszíneltek, bűncselekmények, körözés és szabálysértés Békésben

Békéscsabán, a Kisfényesi út és a Körte sor kereszteződésében 2023. május 24-én 15 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A nő súlyosan megsérült.

Békéscsabán, az Erzsébet lakóparkban 2023. május 24-én 18 óra 45 perc körül egy felé közelítő, pórázon sétáltatott kutya miatt hirtelen fékezett, elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit és a felelősség kérdését.

Jogosítvány nélkül, más autójával közlekedett egy férfi 2023. május 24-én, Békéscsabán. A rendőrök a Szarvasi úton állították le. Igazoltatásakor kiderült, hogy a bíróság egy évre, 2023. október 17-éig eltiltotta a járművezetéstől, a kocsit pedig a tulajdonos tudta nélkül használta. A 44 éves békéscsabai férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt és jármű önkényes elvétele bűncselekmények miatt indult eljárás, és a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette őt.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. május 24-én tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vett egy sarkadi nőt, mert Békéscsabán, a Sikló utcában pénzért szexuális szolgáltatást kínált.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. május 24-én szabálysértési őrizetbe vett egy dobozi férfit, mert segédmotoros kerékpárral közlekedett úgy, hogy nincs vezetői engedélye. A rendőrök Békéscsabán, a Széchenyi utcában igazoltatták és három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Nézze meg ezt is:

Teljes útzár várható csütörtökön, az Ajtóssy és a Halácsy utca csomópontjában

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2024.04.11-én (csütörtökön) 7:30 és 17:00 óra között Gyulán az Ajtóssy …