2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 05. 25.

Témák:

– Önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok beszámolóit, üzleti jelentéseit és terveit tárgyalta a grémium a csütörtöki képviselő-testületi ülésen. A Gyulavári óvodában egy új csoportot nyitnak, a Béke sugárútiban és a Mágocsi útiban pedig eggyel kevesebb indul a 2023-2024-es nevelési évben.

– A közösség erejének jelentőségét hangsúlyozták a Sérült Fiatalok Vármegyei Találkozóján, melyet immár hatodik alkalommal rendeztek meg Gyulán. A csütörtöki eseményen minden arról szólt, hogy az érintettek szórakozzanak, sportoljanak, és új barátokat szerezzenek.

– A közelgő Hősök napja alkalmából végeztek sírgondozási munkálatokat katonák a gyulai Szentháromság temetőben. A program fontos apropóját jelentette, hogy idén 175 éves a Magyar Honvédség.

– Az egészséges életmódot állították annak a szerdai, gyulai programnak a középpontjába, melyet a Dürer iskolában rendeztek. A nap során a diákok azokat a jó gyakorlatokat mutatták be, melyek a többiek javát is szolgálhatják.

– Egy általa is jól ismert helyszínen, Gyulán adott teltházas koncertet kedden Halász Judit. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész a Miénk a világ című lemezéről hozott dalválogatást a helyi közönségnek. A Gyula Tv-nek adott interjúban azt mondta, máig a közönség, a gyermekek szeretete élteti.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …