2024. május 24., péntek
FONTOS

Balesetek és ittas vezetők Békésben

Gyomaendrődön, a Bartók Béla út és a Selyem utca kereszteződésében 2023. augusztus 22-én, 8 óra 15 perc körül egy személyautó vezetője a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a neki balról érkező személyautónak és összeütköztek. A balesetben az egyik autó utasa könnyebben megsérült.

Békéscsabán 10 óra 20 perc körül szintén az elsőbbségadási kötelezettség elmulasztása miatt történt baleset. A Rózsa utca és a Veres Péter utca kereszteződésében ütközött össze két személygépkocsi. Mindkét jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

Szarvason a Kossuth utcában 16 óra után néhány perccel, egy kerékpárral közlekedő nő nekiütközött, egy parkoló autó kinyíló ajtajának. A nő elesett és súlyosan megsérült.

Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. augusztus 22-én Békéscsabán.

A Mokry utca és a Körösi utca kereszteződésében 10 óra 15 perckor ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. A helyszíni alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott, az ittasság gyanúját pedig a további mérések is megerősítették. Emellett a férfi úgy közlekedett, hogy nem volt vezetői engedélye.

Alkoholfogyasztást jelezett a szonda annál a férfinál is, akivel szemben 20 óra körül intézkedtek a rendőrök.  Békéscsabán, az Ilyés Gyulában személyautót vezetett, amikor megállították és ellenőrizték. Mivel a további mérések is megerősítették, hogy ittasan közlekedett a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Gyalogátkelőhelyen ütött el lányt egy autós Békéscsabán

  A férfi nem állt meg, elhajtott. Négyen utaztak vele, a nők először nem értették, …