2024. június 25., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 08. 29.

Témák:

– Idén nyáron három olyan nap is volt, amikor rekordszámú, hatezernél is több vendég érkezett a Gyulai Várfürdőbe. Az ősz már inkább a fejlesztésekről szól, átalakítják az Aquapalota légkezelését, valamint felmérik a kupolás wellness épületét.

– A hétvégén hetedik alkalommal rendezte meg a Regionális Wellness Egyesület a szórakoztató és ismeretterjesztő programokkal tarkított Suliindító Bulit a várkertben. A kezdeményezésükhöz kapcsolódó, „Vegyél eggyel többet” adománygyűjtő akció segítségével közel száz családnak tudták könnyebbé tenni az iskolakezdést.

– Az iskolakezdéshez kapcsolódott az a program is, melyet hétfő délután rendeztek a gyulai baptista imaházban. Az eseményen rászorulóknak osztottak ki tanszercsomagokat.

– A humor és a pozitív hozzáállás is segíthet abban, hogy az ember sokáig éljen. Ezt vallja Veres Imréné, akit 90. születésnapján, a családja körében köszöntött a város vezetése.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 06. 19.

Témák: – Szerdától szombatig harmadfokú hőségriasztás lépett életbe. Több, frekventált helyen működik párakapu Gyulán. A …