2023. december 3., vasárnap
FONTOS

Újra muzsikált az erdő

A zenei kultúrát a természeti értékekkel és az erdőjárás kultúrájával összekötő programok Gyulán különösen otthonra találtak, fogalmazott Görgényi Ernő.

Erkel Ferenc szülővárosában zeneszerető polgárok élnek, de az is hangsúlyos, hogy itt található Békés vármegye erdeinek mintegy fele.

Negyedik éve kapcsolódik a Muzsikál az erdő rendezvénysorozathoz a Gyulai Ehető Kert Közösség. Bonyhádi Péter elmondta, folyamatosan új ötleteik születnek a komposztálás népszerűsítésére, de abban is segítsenek nyújtanak, hogyan érdemes hozzákezdeni a zöld programhoz.

A Muzsikál az Erdő Alapítvány a 20. jubileumi évében különleges programokat szervezett a háromnapos, Körösök völgyi rendezvényre, fogalmazott Szabó Lajos. Nagyon sok civil szervezet állt melléjük, amely kiemelten fontos.

A Muzsikál az erdő Körösök völgyi rendezvénye évről-évre egyre több látogatót vonz, alátámasztva ezzel a program üzenetének aktualitását: ahol az erdő és a zene összefonódik, jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés!

Nézze meg ezt is:

A legjobb mézeket értékelte a csúcszsűri Gyulán

  Pénteken Gyulán értékelte az első két után maradt legjobb mintákat a decemberi, gyulai mézverseny …