2023. december 3., vasárnap
FONTOS

Újabb ezer belépővel segíti a véradókat a Gyulai Várfürdő

Kedd délelőtt, a Gyulai Várfürdőben megtartott sajtótájékoztatón jelentette be Kun Miklós ügyvezető igazgató, hogy a tavasszal felajánlott kétezer belépő után újabb ezer jegyet adnak a véradóknak.

Az ezt tartalmazó csomagot Görgényi Ernő polgármestertől Tövisháti Zsolt, a Magyar Vöröskereszt gyulai szervezetének vezetője vette át, aki elmondta, mindez nagy segítséget jelent számunkra, hiszen egyre erősebb versenyben kell helytállniuk.

Kun Miklós már-már stratégiai szintű együttműködésnek nevezte a két szervezet közös munkáját. A fürdő az elmúlt hat évben rendszeresen segíti a vöröskeresztet, idén tavasszal kétezer, most pedig újabb ezer jegyet ajánlottak fel.

Görgényi Ernő polgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy a gyulai önkormányzat, a polgármesteri hivatal, illetve a városi fenntartásban működő intézmények rendszeres támogatói a véradásoknak. A két legnagyobb cég, a várfürdő és a Gyulahús időről-időre felajánlja termékeit, illetve szolgáltatásait, de hoztak egy olyan intézkedést is, mely minden önkormányzati szervezetre vonatkozik, és a véradók tevékenységét honorálja.

Görgényi Ernő elmondta, írtak levelet a magánszféra legjelentősebb gyulai vállalkozásainak, melyben felhívták erre a jó gyakorlatra a figyelmüket. A Hunguest Gyula már bevezette a jubileumi pénzjutalomra és a szabadnapra vonatkozó kedvezményeket.

Nézze meg ezt is:

A legjobb mézeket értékelte a csúcszsűri Gyulán

  Pénteken Gyulán értékelte az első két után maradt legjobb mintákat a decemberi, gyulai mézverseny …