2024. február 27., kedd
FONTOS

Befejezte a Duna trilógiát a Majorfilm

 

Ahol a Duna véget ér: ezt a címet kapta a Majorfilm Dunáról szóló sorozatának harmadik, befejező része, melyet a Békés vármegyei csapat a folyó torkolatánál forgatott.

Ez az út sem nélkülözte a kalandokat, a csapatnak volt olyan tagja, akinek a hajója már a Körösökön műszaki hibával küzdött, és valamilyen probléma szinte az egész úton volt vele. A film persze alapvetően nem erről szól, hanem bemutatja a Duna delta izgalmas, felfedezésre váró világát, de más szempontból is érdekes lehet.

Idén befejeződtek a Tiszáról szóló film forgatási munkálatai, a társaság kétszer járta meg a folyót, egyszer nagyon magas vízállás mellett hajóztak, második alkalommal pedig alacsony volt, így a kanyargós folyó ekkor egészen más arcát mutatta. A csapat tagjai mindenesetre három dunai és két tiszai forgatás után kellő összehasonlítási alappal rendelkeznek a két folyót illetően.

Már zajlanak a Wenckheimekről szóló film forgatásai, az viszont biztos, hogy a társaság tagjai örökre a folyók szerelmesei maradnak. A Duna trilógia harmadik részét a Gyula Televízió is műsorra tűzi.

Az alkotás szerda este, 20 óra 40 perces kezdettel látható, előtte 20:25-től Gyurkó Dániel producer és Major Gyula rendező lesz a 3Téma vendége.

Nézze meg ezt is:

Párkapcsolati tréning Hegyi Barbarával és Seress Zoltánnal

  Napokkal ezelőtt nem lehetett már jegyet venni a Gyulai Várszínház péntek esti előadására. A …