2024. február 22., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 11. 29.

Témák:

– Szerda délután mérföldkőhöz ért a Gyulán a közelmúltban megtelepedő, két nagyvállalat együttműködése. Az Airbus és a Satys sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy a közös munka új szakaszba ért.

– Három filmet forgattak a Dunáról, ezek közül nemrég mutatták be az utolsót, mely a folyam torkolatába kalauzolja a nézőket. Gyurkó Dániel producer és Major Gyula rendező a 3Témában beszélt nemcsak erről az alkotásról, hanem a Tiszáról szóló munkáról és a Wenckheim filmről is.

– Javában tart a fűtési szezon, ugyanakkor még most sem késő ellenőriztetni a kéményeket és a fűtőberendezéseket, hívta fel a figyelmet napokban Várszegi György, a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A szakember hangsúlyozta, ebben az időszakban évről-évre megemelkedik a szén-monoxid mérgezések száma is, ami sokszor odafigyeléssel elkerülhető lenne.

– Hetedik alkalommal dartsozhattak együtt a gyulai általános iskolák tanulói. A Pánczél Imre iskolában tartott városi versenyen az intézmény és a többségi iskolák tanulói mérték össze tudásukat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 02. 16.

Témák: – Kiterjedt ösztöndíjrendszert vehetnek igénybe a Gál Ferenc Egyetem jelenlegi és jövőbeli hallgatói, hogy …