2024. február 28., szerda
FONTOS

Hamarosan ünnepi fénybe öltözik a város

Már a hét elején megkezdődött a város ünnepi díszbe öltöztetése, szerdán pedig a Kossuth és Harruckern térre is megérkeztek a fenyőfák. 18 helyszínen, ötven installációt készítettek a művelődési központ munkatársai, hogy advent első hétvégéjére a fürdőváros az idén is karácsonyi díszben ragyoghasson.

A hét elején az ünnepkörhöz kötődő ötven installációt és a kandeláberek díszkivilágítását is elhelyezték a művelődési központ munkatársai, szerdán pedig a város fenyőfái is megérkeztek Gyula köztereire. Advent első hétvégéjére tizennyolc helyszín öltözik karácsonyi díszbe, hogy vasárnap városszerte kigyúlhassanak az ünnepi fények.

Újdonság az idén, hogy három új helyszínre is készült dekoráció, mondta Repisky Dániel, leginkább azért, hogy a kevésbé frekventált városrészeken is karácsonyi hangulatot teremtsenek.

A város közterületeit díszítő karácsonyfákat az idén is gyulai lakosoknak lehet köszönni, emelte ki az intézményvezető. A piachoz kerülő fenyőt Komoróczki Ferencné ajánlotta fel, az Apor térre kerülőt Hild Péter, a Kossuth teret díszítő örökzöldet Szőke Dániel, míg a Harruckern térre a Damjanich utcából érkezett a karácsonyfa. Repisky Dániel elmondta, a következő napok a díszítéssel telnek.

Az év legszebb időszakára a város karácsonyi díszbe öltözik a gyulaiak és idelátogatók örömére, egészen Vízkeresztig.

 

Nézze meg ezt is:

Párkapcsolati tréning Hegyi Barbarával és Seress Zoltánnal

  Napokkal ezelőtt nem lehetett már jegyet venni a Gyulai Várszínház péntek esti előadására. A …