2024. május 30., csütörtök
FONTOS

Folyamatosan telt házzal működik Gyula legnagyobb szálláshelye

December 22-től telt házzal üzemel Gyula legnagyobb szálláshelye. Ez a tendencia kitart a téli szünet végéig. Boros Zoltán igazgató kiemelte, újdonság, hogy három generáció érkezik egyszerre pihenni a fürdővárosba.

Boros Zoltán kiemelte, 2023 a változások éve volt, és végül a sikerek éve lett. A tavalyi esztendőt egy épületszárnnyal kezdték, és a nyári főszezonra sikerült átadni a felújított, immár négycsillagos Munkácsy szárnyat. Ezzel a Hunguest Gyula Magyarország egyik legnagyobb vidéki wellness szállodájává vált. A vendégkör azóta megváltozott, elsősorban a családok kedvencei lettek. Az új szárnyt kifejezetten ennek a piaci szegmensnek készítették, nekik újították fel a Munkácsyt. Boros Zoltán hangsúlyozta, a szálloda történelmének legsikeresebb évét tudhatja maga mögött.

Boros Zoltán kiemelte, még mindig a hazai vendégkör dominál. Országosan megfigyelhető, hogy a koronavírus-járvány utáni időszakban egyre inkább megjelenik a külföldi küldőpiac. Ennek köszönhetően ismét nőtt a romániai vendégek száma a gyulai szálláshelyen is. Az igazgató kiemelte, 2024-től a tavalyihoz hasonló sikereket vár. Az idei az első olyan év az elmúlt 5-6 esztendő alatt, amikor nem terveznek nagy volumenű felújítást, vagy tervezett probléma elhárítását.

Nézze meg ezt is:

Hosszú vagy rövid a nyári szünet?

  Hamarosan beköszönt a nyár, ezzel együtt a vakáció is. A 3 Témában arról kérdeztük …