2024. július 21., vasárnap
FONTOS

A játék is része volt a gyulai hallgatói toborzásnak

Kedden az utolsó nyílt napra várták a GFE Egészség- és Szociális Tudományi Karán az egyetemi felvételire készülőket.

A gyulai campuson az elmúlt hónapok toborzási időszakában a játék éppúgy szerepet kapott, mint ahogy a tudomány és a gyakorlat.

Az idei hallgatói toborzás színes, tartalmas és sok tekintetben újszerű is volt a Gál Ferenc Egyetem gyulai karán. A hagyományos nyílt napok, az országos és vármegyei megjelenések mellett a Gyulai Felsőoktatás Napján szervezett konferencia is a campusra irányították a figyelmet, fogalmazott Beke Szilvia. A dékánhelyettes kiemelte, a minél sikeresebb és szélesebb körű elérés érdekében az idén más, újszerű formában is megszólították a diákságot.

Egy-egy nyílt nap alkalmából leginkább a térség kiváló elhelyezkedési lehetőségeire hívják fel a figyelmet az ápolás- és betegellátás alapszak kapcsán, emelte ki Sándor Zita. A tanszékvezető elmondta, a napjainkban az egészségügyben tapasztalható ápolóhiány különösen fontossá teszi a képzéseiket.

A diplomás ápoló képzésre jelentkezők jól ismerik az egyetemi karon folyó munkát, emelte ki Sándor Zita, ez is lehet az egyik kulcsa a szak népszerűségének.

A gyulai karon folyó egyetemi életet a családias, barátságos légkör jellemzi. Ezt a hangulatot az idei beiskolázási időszak utolsó nyílt napján résztvevők is megtapasztalhatták.

Nézze meg ezt is:

Négy fotóklub állított ki a Szent Miklós parkban

  Tűz és Víz címmel két magyarországi és két romániai fotóklubnak nyílt szabadtéri kiállítása a …