2024. június 14., péntek
FONTOS

Hallgatói fórumot tartottak a gazdasági karon

A félévkezdés több szempontból is érdekes és kiemelt dátum az egyetemi karokon, így a Gál Ferenc Egyetem gazdasági karán is, fogalmazott Árpási Zoltán dékán.

A tanév előző félévének értékelése és a következő aktuális feladatainak összeállítása is ekkor történik, amiben a campus valamennyi munkatársa részt vesz. A dékán kiemelte, az is hangsúlyos ilyenkor, hogy a vizsgaidőszak eredményeiből kiindulva, a tapasztalatokat összegezzék és ha szükséges, levonják a tanulságokat is. Árpási Zoltán elmondta, a január egyben az ősszel beiratkozó hallgatók első vizsgaidőszakának végét is jelenti, amit érdemes volt évfolyam szinten átbeszélni.

A tavalyi beiskolázási rekordokat hozó év egyben azt is eredményezte, hogy jelentősen megemelkedett a hallgatói létszám, emelte ki a dékán. A korábbi gyakorlatban félév közben beszélték át a tanulási praktikákat az egyetemistákkal, erre most már kevésbé van lehetőség. Árpási Zoltán elmondta, a hatékonyabb tanulmányi teljesítmény és a közvetlen kommunikáció miatt vált szükségessé a hallgatói fórum szervezése.

A békéscsabai gazdasági kar két, nagyszabású szakmai rendezvényre készül tavasszal, mellette folyamatosan szervezik a hallgatói vendégelőadói programokat és más eseményeket.

Nézze meg ezt is:

Kepenyes Pál munkáiból nyílik kiállítás a Kohán képtárban

B. Jász Jolán Szintézis című tárlata látható még ezeken a felvételeken, a Kohán képtárban, de …