2024. május 28., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2024. 05. 02.

Témák:

– Együttműködési megállapodást kötött Gyula a Nemzeti Tudósképző Akadémiával és a Nemzeti Orvosbiológiai Alapítvánnyal. A fiatalok többek között különleges kutatási programokban vehetnek részt.

– Megállapodás jött létre a kormányhivatal és a Békés Vármegyei Központi Kórház között. Az erről szóló dokumentumot csütörtökön írták alá.

– A felnőttképzést szeretné tovább erősíteni a jövőben a Gyulai Szakképzési Centrum. Ennek érdekében nemrég sikerült elindítaniuk a bonbon és cukorkakészítő tanfolyamot. Simon István kancellár 3Téma című műsorunkban kitért arra, az építőipari szakmák iránt egyre nagyobb az érdeklődés.

– Hétfőn hiánypótló orvosi eszközök beszerzéséhez kapott segítséget a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyermekosztálya. Az Országos Jótékonysági Vadászati Közhasznú szervezet adományaként egy 650 ezer forintos eszköz a gyulai, egy 850 ezer fontos pedig a békéscsabai tagkórházban gyógyuló gyermekeket segíti.

– Csütörtök reggel megkezdődött a Popovits Jusztin utcában a gyalogátkelőhely kialakítása. A beruházással teljessé válik a közterület fejlesztése.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 05. 23.

Témák: – Minden eddigi rekordot megdöntött a résztvevők száma csütörtökön, a sérült fiatalok hetedik vármegyei …