2024. május 18., szombat
FONTOS

Teljessé válik a Popovits utca felújítása

Csütörtök reggel már felvonultak a munkások a területre, a nap folyamán pedig megkezdődött a Popovits Jusztin utcában a körforgalmon melletti területen a gyalogátkelőhely kialakítása.

A helyszínen megtartott sajtótájékoztatón Kiss Szabolcs önkormányzati képviselő ismertette a közel ötmillió forintos beruházás részleteit.

Az eseményen Görgényi Ernő polgármester felidézte, a képviselő-testület döntése alapján az önkormányzat saját forrásból 255 millió forintból tíz helyszínen végeztet el olyan beruházásokat, melyek javítják a közlekedés feltételeit. Ennek egyik eleme zajlik a Tiborc utcai körforgalomnál, a Popovits Jusztin utcában. A közterületet több lépésben építették ki, Topos forrásból a zárt csapadékvíz-elvezető rendszer készült el, ezzel szinte párhuzamosan állami támogatásból az utat, a járdát, a parkolókat és a közvilágítást építették ki, most pedig a gyalogátkelőre került sor.

A munkálatok várhatóan egy hétre tehető ideje alatt megváltozik a közlekedés rendje, mivel az érintett szakaszt lezárják.

Nézze meg ezt is:

Összeöntötték a nemzeti összetartozás pálinkáját

  Péntek kora délután a nemzeti összetartozás pálinkája összeöntésével megkezdődött a 24. Gyulai Pálinkafesztivál. Három …