2024. május 30., csütörtök
FONTOS

Rekordszámú, 67 kiállító érkezett a Gyulai Virágok Fesztiváljára

 

Az eseményt a megszokotthoz képest egy héttel korábban rendezték meg. Mindez jó alkalmat teremtett arra, hogy sokan beszerezzék virágjaikat a vasárnapi anyák napjára.

A rekordszámú kiállító portékái a Béke sugárút egy szakaszát teljesen beterítették. Az évek során annyira kinőtte magát a rendezvény, hogy az elkövetkezendő években bővülhet a tér.

Szászné Várkonyi Adrienn kiemelte, jövőre már a megszokott időpontban, május második hétvégéjén rendezik meg a Gyulai Virágok Fesztiválját.

A program hivatalos megnyitóját szombat este tartották. Az idei esemény díszvendég városa Mohács volt. Pávkovics Gábor, a baranyai város polgármestere kiemelte, a két település között sok hasonlóság van.

Görgényi Ernő polgármester kiemelte, a következő évek tervei között szerepel az Élővíz-csatorna belvárosi szakaszának rehabilitációja, hogy ott is szép sétányokkal és közösségi terekkel vigyék közelebb az embereket a természethez.

A beszédet követően a Reckless Roses, majd Hevesi Tamás koncertje következett.

Nézze meg ezt is:

Csillagtúra: a harmadik mozaik is a helyére került

  A napokban egyedi mozaikkal gazdagodott a Gyulai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság. A XXIV. nemzetközi csillagtúra emlékére …