2024. május 25., szombat
FONTOS

Ittas vezető Békéscsabán, garázdaság és szabálysértés Gyulán

rendörség

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2024. május 7-én 5 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Nagyrét tanya útszakaszán. Egy tehergépkocsit vezető férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott. Mivel az ittasság gyanúját a további mérések is megerősítették, a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Hangoskodott és több kukát is felrúgott egy férfi 2024. május 7-én 1 óta körül Gyulán, a Városház utcában. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a férfi elmondta, hogy magánéleti problémái vannak, és a felgyülemlett feszültséget próbálta meg levezetni így. Azt is bevallotta, hogy szemetesek mellett egy kirakat üvegét és egy vendéglátóhely fémkeretes asztalát is összetörte. A Gyulai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2024. május 7-én őrizetbe vettek egy férfit, aki annak ellenére kereste fel volt élettársát, hogy a rendőrség ezt egy ideiglenes megelőző távoltartási határozattal megtiltotta neki. A férfit szabálysértés miatt, gyorsított eljárásban három napon belül bíróság elé állíthatják.

Nézze meg ezt is:

Gyalogátkelőhelyen ütött el lányt egy autós Békéscsabán

  A férfi nem állt meg, elhajtott. Négyen utaztak vele, a nők először nem értették, …